Satans kalsonggrepp på gud

Gud har vi alla hört talas om. Sen väljer man, om tillåtelse finns, vad man vill göra med den informationen. Han kan vara en hon. Bara det inte kommer fram att han eller hon är något halvfabrikat så. Gud förbjude, som man säger!

Inte ens könet är alltså till fullo bestämt ännu.

Det finns två läger. De som tror på honom/henne/det och så de som inte tror. Där har gud ett problem. De som tror på gud är nämligen riktigt knepiga människor. Nu kan man inte förknippa religion med psykisk ohälsa. Viss galenskap finns det nämligen tydlig acceptans för. Tidens tand är på guds sida, ”turligt??” nog.

Som troende så följer man antingen en helig skrift som inte ens han/hon/gud har skrivit och som är så svårläst att den går att tolka på hur många olika sätt som helst. Den är med andra ord enklare att missförstå än en bruksanvisning från Herr Kamprads möbel/köttbulleföretag, trots att den egentligen är menad som kundhjälpreda.

Om de troende har valt att inte förlita sig på den heliga skriften, som det förövrigt finns flera olika utav, för att försvåra saken ytterligare, så beror det oftast på några andra detaljer som man helst låter ligga gömda i dunkel. Något som det inte talas om inom de egna leden.

Jag kan avslöja att det handlar om dels hjärntvätt. Strikt indoktrinering från den ålder då mjölkmustasch p.g.a. lunchintag från morsans hängpattar gäller. Likväl som det uppenbara; en fullkomlig okunnighet att tyda text och skriva den samma.

Vi behöver inte ljuga. Fy för sånt. Låt oss tala klarspråk. Dessa individer har anammat ett så kallat plagiat på den annars medfödda avvikelse som man per automatik kopplar till individer ur Glada Huddiksteaterns mångfald.

Det värsta för gud. Den stackarens fullkomliga underlägsenhet gentemot sin fiende nummer ett. Med tanke på hur världen ser ut så är det kalsonggrepp som Satan har kopplat på gud så fullskaligt att risken finns att både pung och snoddas följer med in i bakluckan.

Inte nog med det. Satan är hårdrockare. Det vet man ju. Medan gud lyssnar på gospel. Det är så det är. Så i vilket fall så är gud en fjollig tönt som lyssnar på sann fjoll musik. Med den informationen så förtjänar han fan ett flying knee i ansiktet. Från Satan själv!

Glömde jag att nämna att det finns fler av gud/honom eller henne/hen? Det är viktigt att känna till. Din guds existensberättigande beror helt på vilket land du tillhör. Gud/gudarna jobbar liksom inte över landsgränserna.

Viktig information! Om det är så att någon annan tror på en annan gud en den du tillber. Då är det inte helt fel att döda den personen. Det finns det egna tolkningar av guds handbok som bekräftar. Helt enligt den ena logiken. De som inte tror på gud ska fan få sitt också för den delen. Och gud har överseende med att oskyldiga stryker med på vägen. Skönt va att han inte kör något jävla straight age shit?

I min mening känns det däremot som om han anammat lite väl mycket från djävulen. Är det kanske kalsongrycket som börjar kännas när tygfliken river i gaskratern? Gospel kanske inte är den allsmäktige faderns pryl trots allt?

About the author

Det jag inte vet...är ingenting.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *