– Att demonstrera är lika meningslöst som att lugna svältkatastrofoffer med bilder från U.S Pizzas matmeny!

Rent allmänt så kan man fastslå att människor som väljer att demonstrera mot samhällets orättvisor har likvärdig intelligenskvot som ett påslakansätt som består av kökets sorgebarn: gelatin. Man har lika stora möjligheter att påverka de olika viljorna i åsiktskorridoren som en panerad torskfilé har att bemästra parningsritualer med talföra attachéväskor.

Men ge upp? Giddra never ever! Bajshjärna eller ej? Nej, för att en sådan verklighet ska bli gripbar så måste förståndet som har sin plats nånstans där i cerebrum helt lösas upp av limsniffning och lämna urinblåsan som förångade restprodukter. Över min döda snopp! Då är risken betydligt större att du någon dag kommer få se en romsk ensamstående, ansvarsfull pappa i arbetskläder…i en försäkrad bil…med registreringsplåtar…utan ett handikapptillstånd i fönstret……som starkt ogillar trav…och har tandförsäkring!

Det är uppenbart att det är värt att försöka förändra världen omkring oss så mycket det bara går. Sååå – heja!! Med mina superkrafter så kommer allting bli så mycket bättre. Vi har enorma plakat, och fler reklamblad i omlopp än de finns missbildade kaniner i Sundbyberg. Klistermärken med solklara budskap flaggar i en ocean av kroppsheltäckande fräknar som flyter samman i en kroppslig världskarta av genant kroppsbehåring i gingerkolör. Vi är dom som annonserar att världen kommer att genomgå en positiv transformation om vi står enade som en.
 
Kvinnorna står sida vid sida med hennen(s). Här får kvinnor ha grövre skäggväxt än de ensamkommande ”barnen”. Det passar dom bättre när dom ändå har mustasch. Alla har färgade frisyrer. Blå, röda, gröna eller gayunicornfärgade. Bakom den så kallade fittslickarfrisyren ligger ett genuint egenutfört barberararbete. Hjälpmedlen är av simplaste slag. Man tager vad någon annan haver. En karott och en blåslampa funkar utmärkt.

Våra röster skalla. Ingen håller med oss men vi är många som samlats här idag för att röka knark och göra varandra med barn! Preventivmedel är nazism!
 
Upp till kamp! Nu opponerar vi oss! Vi har samlats denna vardag (när de flesta förrädare går till jobbet) för att krossa kapitalismen!
 
Min stolthet kan riva alla befästningar och återställa allt som människosvinen raserat. Pengar och oxrulader, med färskost och tryffelsylt, är roten till allt ont. Vanligt haschisch är roten till oralt intag av snabba kolhydrater. 
 
Jag är behovsanställd på ett bibliotek i Rissne. Man kommer och går liksom som man vill vilket passar mig rätt bra. Jag sover stundom lite oroligt vilket är bidragande till viss del. Dessutom har jag vattenskalle och stickningar i ovansidan av händerna (kan vara tennisarmbågar) . Lätt att jobba då liksom! Googlar man på symtomen jag har så står det klart och tydligt: ”du kommer att dö och sjukdomen kommer att fokusera på att utsätta den insjuknade för en extrem brännande smärta i och runt och bredvid, men även bortom skitan”.
 
Det bästa med min arbetsplats är att varje dag så bjuder dom på färdiga veganska matlådor med sidosallad utan animalier, samt på kristet nyckelpigekyssberikat källvatten från Bolivia. Som 25 årig gatumusikant och long board- åkare, med palestinaschal och Che Guevara-t-tröja, kan det vara svårt att kombinera ett vanligt arbete…med mina andra intressen. Särskilt med tanke på mitt politiska engagemang som absolut inte får bli lidande. 
 
Chefen på bibblan säger att det är bra om jag helt och hållet kan avstå från att tala med någon överhuvudtaget. Främst inte med mig själv, och absolut inte väldigt högt med mina fingerade dövstumma vänner. Han hyllar intensivt mitt nytillkomna utseende som fördelaktigt.

– Öh, den där hjärnblödningen gjorde dig gott grabben!

Han tycker att en ansiktsförlamad smal kille ser lite ut som en väldigt ful emo-tjej. Lite som ett alster efter en kaskadspya med Ris à la Malta och munskölj som dundrat in i en bordsfläkt. Efter en stroke blir vissa liksom så intensiva i sin uppsyn och dom har inte dom där raka linjerna som annars finns hos ett stramt och uttryckslöst ansikte. Det var hans ord. Det var fint sagt av honom tycker jag.
 
Jag anser att alla människor är lika mycket värda. Bortsett från dvärgar med nervrosedyn då eventuellt. Djuren är i mitt tycke än mer värdefulla. Det är liknande som med saffran. Att saffran är mer värt än diamanter. Hajar ni? Man ska lyssna på vad djuren har att säga. Även om vissa har ett mindre utvecklat ordförråd. Inga djur kan försvara sig och dom har lidit mycket nog. Det räcker nu. Nu så får det baske mig vara finito på dessa dumheter! Jag räknar in alla animaliska varelser. Knott, gäss, gös, the cat, bumbibjörnar och enögda eskimåer.
 
I samtliga sammanhang så dyker alltid ett ord upp. Kärlek. Jag tycker att kärleken är gränslös. Könens betydelse är en icke existentiell debatt. Det enda som spelar någon roll är att hjärtat finns på rätt plats. Vi är endast simpla väsen gestaltade av en högre makt. Jag ställer mig därav lite tveksam till människor med hjärtstimulatorer (pacemaker) eller till behövande som fått transplanterade hjärtan från plastikopererade valrossar. 
 
Om jag fick välja en drömpartner som är av manligt kön så skulle han gå klädd i Dame Edna-glasögon och en badmössa med löshår på, som är utvunnet från baljväxtfrön och som man fäst med självhäftande klisterremsor. Vi skulle leva lyckliga i alla våra dagar och äga en teaterfoajé fylld med bastubor och tromboner från ett integrationsprojekt i Gottsunda. 
 
Min drömkvinna! Googla man/snubbe….för säkerhetsskull. Dom är fan fett snygga! Hon ska vara överförtjust i rundad bäverkorv och maskinslöjd. Klä sig i en dämpad v-ringad tunika med potatistryck och skrikigt kaxiga färger som väldigt specifikt speglar hennes mänskliga rätt att kunna hejda inbördeskrig under fitt-hattens dag i Idahos indianreservat.
 
Min personliga åsikt om rättsväsendet delas av många med mig. Säkert 11 %. Polisen är dum och åtta färdtjänstresor för hårdhänt i Sverige. Det har jag exempelvis personligen fått känna på när jag ringde 113 och blev bortkopplad under en pågående kränkning, som riktades personligen mot mig på intranätet. Detta land är vida känt för sin korrupta statsapparat och sitt brutala rättsväsende. Det känns som om vi bor i ett Nordkoreanskt fångläger (utan varken youporn eller amputatedgrannies), och det är väl bara en tidsfråga innan vetenskapsmännen skapar övermänskliga arméer som innehåller dödspatruller i robotform av samma kaliber som Robocop, Optimus Primesö och Crocodile Dundee – 3. 
 
Jag brukar se vad som händer i verkligheten på datorn och speciellt på faktasidan www.youtube.se. Det vimlar av fascistpoliser och wanna be-cops där och är det något jag verkligen föraktar mer en någonting annat så är det just dessa kapitalistsvin. Inte ska man väl få på nöten, ens behöva möta motstånd, om man attackerar lagens långa arm med tillhyggen och andra påhittiga stridsmedel? Hur ska vi i så fall kunna få till ett totalanarkistiskt samhälle, där alla bor i kollektiv, samlar på kvistar och bajsar i kärl? 
 
Vad vill folket ha? Demokrati? Diktatur? Anarki? Ett laglöst land? Fri tillgång till ett herpesliknande virus som sätter sig i örongången? Håkan Hellström på samtliga radiokanaler? 
 
Varför inte:

var man…kvinna…cirkusdvärg…
transa…hen…fekofil…blindhund…balkongflicka…giraffgynekolog för sig själv? 

 
Varför ifrågasätter man de repressalier som följer efter ett lagbrott? Varför ställer man sig frågande till om det är rimligt att man straffas överhuvudtaget? Är inte det egentligen lika fucked up som att Stefan Holm leker med lego? 
 
# jagärhär#metoo.

Jag nåddes av ett dystert besked under dagen idag. Jag kommer få betala ett skadestånd på sammanlagt 619 kr för att jag sydde en börs utav en bukspottskörtel som jag korpat från en vit tofsörad kubauggla under en pågående organtransplantation!?
 
Sniffar alla vänsterextremister penselrengöring och radar flera gånger dagligen? Jag har läst någon gång att man slutar som ett så kallat mongo-keffo-keber-melonhufvud om ett sådant beroende blir för omfattande.
 
Sedan har vi dom andra. Högerextremisterna. Dom är ju också duktigt finurliga. Dessa flintskalliga storfräsare i likadana träningsoveraller är lika förvirrade som de katolska präster inom den Romersk-katolska kyrkan som blivit suspenderade efter att dom kört brunt med pojkar som är hälften så gamla som E.T:s pojkvän var när filmen hade biopremiär. 
 
Är det ens någon idé att bry sig om vad dessa kraniummätande epatraktormekaniker tycker och tänker? Det känns ungefär lika intressant som att stå i kö på benstumparna i en låda med vägsalt för att få en Metro-tidning signerad utav han som uppfann fingertutan och gummiringarna.
 
Med det i åtanke så är det ganska självklart vad som händer om man bestämmer sig för att skapa ett mindre världskrig för att få stopp på en högerextrem demonstration. Man kan tycka vad man vill om hur demokratin ska fungera och hur man ska förhålla sig till den men om man bestämmer sig för att rösta ner den med våld så undrar jag om man faktiskt inte har för mycket aspesttätning som stänger inne det viktigaste vi har för att iq-nivån ska kunna utmätas.
 
Vänsterextremister är alltid på plats när det är dags att säga till på skarpen. Med våld och hot marscherar man fram med exakt samma svansföring som sina fiender.
 
Att protestera överhuvudtaget? Vad fan gör det för skillnad? Om vänsterflanken vill få tyst på högerflanken och tvärtom så finns det bättre lösningar än att…så att säga: att jonglera med kaktusar på barnavårdscentralen.

Tänk om det vore möjligt att ändra någons djupt rotade åsikter med ett plakat eller genom att sträcka en näve i luften. Hade det varit möjligt hade man kunnat bota Ebola-spridning genom hypnos och fått stopp på F!:s framfart efter en inre dialog med  Marlena Ernmans utställningspudel. 

Håll dig till lagen eller finn dig i vad som komma skall om du inte gör det. Det blir liksom  svårt att hävda sin oskyldighet lika ofta som det ringer på en Rumänsk tiggares iPhone x. Det är i dagsläget ytterst poppis att profilera poliser och människor som följer lagen som ondskan personifierad.  Den som vinner är alltid den det är mest synd om. Den som gråter tydligast och är allra piggast på att hävda att lagen är för sträng.

– Att demonstrera är lika meningslöst som att lugna svältkatastrofoffer med bilder från U.S Pizzas matmeny

About the author

Det jag inte vet...är ingenting.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *