Cyklister är också människor…som borde dömas till döden.

 

– Varför kan du inte tänka dig att bära cykelhjälm om jag får fråga?
– Av liknande anledning som du inte kan tänka dig att ha sex med din sent avlidne gammelmorfar i hålet där hans röstförstärkare satt?
– Nä, men alltså seriöst. Den kan rädda ditt liv?
– Ja, seriöst. Det är obekvämt och skulle kännas pinsamt att bli upptäckt. Så pass att jag hellre läcker hjärnsubstans över rännstenen om jag skulle flaxa av hojen och nicka in kraniet lite tjusigt mot asfalten.

Någon miljödyrkande kromosomhaverist uppfann transportfordonet cykeln. Cykeln är trafikens spruckna blindtarm. Den är lika farlig som E.T skulle vara om han sysslade med prostataundersökningar samtidigt som han satt och försökte hitta balansen på en roterande drejskiva på en snowracer. Egentligen är det inte just fordonet i sig som är farligt. Det är den jävla miljöpartisten som sitter där bakom spakarna och förvandlar den till en funktionell vägmarodör.

Har ni sett en cyklist som cyklar på de vägar som är specialdesignade för just deras framfart? Nej, just det. Dom ska ut bland bilarna eller sicksacka mellan fotvandrarna. Ofta i någon slags heltäckande färgglad dräkt som tydligen är framtagen för att dom ska kunna cykla fortare. Trikåerna ger många häftiga utslag på den superbruna ritch ratch homofilibom bom skalan. Det finns alltid en markant bula på plats hos den tunnhårigaste pederasten med den mest självlysande enhörningskolören på sin glidarpyjamas.

En fråga till alla cyklister. Varför tror ni inte jag sätter mig i en lådbil byggd av ögonfransar från en sjöhäst och backar mot färdriktningen på autobahn? Svaret är enkelt – Om ni håller er där ni ska vara så behöver ni inga hjälmar heller. Det är ju trots allt så att hjälmen är lika töntig som en tandställning, som ett par linnebyxor från rean på Lidl, eller som Per Gessles frisyr.

Cyklister är också människor…som borde dömas till döden.

About the author

Det jag inte vet...är ingenting.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *